About

Vem är jag? Om jag skulle skriva ner det här så skulle det bli en väldigt lång lista, men jag ska göra ett försök att korta ner det hela.

I år kommer jag att gå från tonåring till något mer seriöst (eller något i den stilen). Fyller alltså 20 i oktober…fast det är ju långt dit liksom…hehe… Har just gått ut en kristen folkhögskola i Sverige och stromtrivdes där. Efter det så flyttade jag till Finland där jag för tillfället bor i en famlj som Au-pair. Ungarna är verkligen hur söta som helst om man bortser från trotsåldern och alla jag-vill-inte-ha-dagar. Men det är inte så mycket sådant.

Har en brinnande tro och utan Jesus skulle jag inte vara här, bokstavligen talat. Han betyder allt för mig. Min högsta dröm är att få stå på teaterscener och spela inför en fullsatt publik, ha huvudrollen i filmer. Min andra dröm är att bli helikopterpilot vid polisen. Jag älskar färger och har till 99.9% alltid någon färgklick på mig. Något av det bästa jag vet är att resa. Kort sagt; jag är en färgglad solstråle på Guds underbara himmel och jag älskar livet som jag fått i gåva.

Jag älskar att sjunga (dock inte offentligt så mkt) och lovsång är det vackraste som finns. Mina tre underbara systrar betyder så otrolig mycket för mig. Vad vore jag utan dem? Min familj och mina underbara vänner som jag har fyller mitt liv med mening och harmoni. Älskar er så mycket! Pannkakor är det godaste som finns.

Japp, där fick ni lite info om mig. Men som sagt, att försöka beskriva sig själv så här är ganska svårt.

Bless!

Advertisements

Leave a Comment

Be the first to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: